Vilten heren hoeden zijn al eeuwenlang erg populair en dat is niet zonder reden. De stof vilten is een stof die al erg lang bestaat en zelfs wat uitgevonden in de periode van 6500 VChr. Het maken van vit zelf is een bijzonder proces. Zo worden de vezels in elkaar gehaakt en ontstaat daardoor een stevige stof, wat zorgt voor een stevige hoed. Vilten heren hoeden zijn perfect om te dragen i n de herfst en in de winter. De vilten heren hoeden geven je outfit veel stijl en daarnaast ook een extra mate van klasse aan je outfit.

 Allerlei mogelijke tinten

De vilten hoeden hebben dus over het algemeen een vorm die vrij klassiek te noemen is. Echter komen er steeds meer verschillende soorten kleuren van vilten hoeden en worden de hoeden zelf ook meer gedragen op sportieve evenementen en kun je een vilten hoed ook combineren met een casual outfit. Kies er bijvoorbeeld voor om een vilten hoed aan te schaffen in een witte kleur, een olijfgroene kleur, of ga je toch liever voor een vilten hoed die is gemaakt van tan of marineblauw? Vilten heren hoeden zorgen voor een mooi contrast op bijvoorbeeld een wit of beige pak. Ideaal wanneer jij als man zijnde een outfit wilt hebben die helemaal af is, en waarmee je zeker opvalt. Daarnaast zijn er ook vilten hoeden beschikbaar met een andere soort kleur band. Dit geeft net een extra touch aan je outfit.

 Stijlvol

Vilten heren hoeden zijn dus erg stijlvol en worden door veel bekende mensen gedragen. Zo zijn beroemdheden als Fay Dunaway, Johnny Depp, en ook vele andere bekende mensen al gespot in vilten hoeden. Ze zijn immers erg stijlvol en door jouw favoriete hoed uit te kiezen kun je echt je eigen imago samenstellen. Bij hatland vind je bij elke hoed maatafmetingen die je kunt vergelijken met je eigen hoofdomtrek. Zo weet je direct welke maat voor jou is geschikt.