Bekijk het prachtige citroenboompje bij Tropic trees. Onderaan de afbeeldingen van de citroenboompjes staat extra informatie over de boompjes en dat je die makkelijk online kan bestellen. Tevens staat daar dat de boompjes van goede kwaliteit zijn. Wat er niet bijstaat is dat de prijzen zo laag zijn omdat Tropic trees eigen import verkoopt, en dat zij door heel Europa bezorgen. Er staat nog een passage over het winterhard zijn van de boom, maar hierin zijn meer zaken belangrijk dan enkel een periode van vorst kunnen doorstaan. Lees in deze tekst enkele tips hoe voor het boompje te zorgen, en dat er meer citrusbomen zijn.

Tropic trees verkoopt verschillende citrusbomen

Het citroenboompje behoort tot de citrus. Bovenaan de site staat ‘citrusboom’ en als je daarop klikt zie je de andere citrusbomen zoals een limoenen- mandarijnen- sinaasappel- en granaatappelboom. Al deze bomen zijn uitheems en groeien van oorsprong niet in Nederland. Toch kun je de citrus goed in het koude klimaat in Nederland houden. Je moet er enkel rekening mee houden dat de citrus in drogere oorden groeit, dus mocht je de citrusboom in een pot houden, dat de pot goede drainage heeft. Als de vruchten eraan groeien dan heeft de citrus meer vocht nodig, en dan is besproeien van de citrus een goede oplossing.

Andere exotische bomen en planten koop je online

Naast het citroenboompje en andere citrusbomen kun je bij Tropic trees ook een olijf- vijgen- en palmboom kopen. Het aanbod hierin is groot, je hebt alle keuze tussen de grote en prijzen. Als voorbeeld een mini palmboom voor binnen heeft Tropic trees, evenals een palmboom van meters hoog die het hele jaar door buiten kan. Een olijfboom met een dikke stam in een mooi model gesnoeid hebben ze evenals een voordelige struik. Het is allemaal te zien op de site. Gelijk je bovenaan ‘citrusboom’ selecteerde kun je ook olijf- vijg- of palmboom selecteren. Bekijk de site van Tropic trees in Hengelo.