Houten speelgoedkeuken

Omdat onze dochter 3 jaar wilden wij haar een speelgoed keukentje hout geven. Wij zijn mensen die iets met het milieu hebben en er ook goed voor willen zijn. Milieuvriendelijke keukentjes om mee te spelen zijn van een natuurlijk materiaal. Daarom hebben wij een speelgoed keukentje hout aangeschaft. We hebben gekozen voor een bouwpakket omdat mijn man best wel handig is met meubels en kasten in elkaar zetten en het drukt de kosten.

6010076a

Jorg Doe-het-zelf bouwpakketten

Jorg is een on-line webwinkel die houten meubelen verkoopt. Eén van de voordelen is, dat er geen aanbetaling hoeft worden gedaan.
Wij kochten dus een bouwpakket van een steigerhouten speelgoedkeukentje voor ruim 99 euro. Een duidelijke handleiding vertelt in 10 stappen hoe dit keukentje in elkaar moet zetten. Een nadeel vonden wij dat het hout niet was geschuurd. Dit moesten wij zelf doen. We hebben dit met de hand gedaan wat eigenlijk ook wel weer meeviel. Om het hout waterdicht te maken kun je er voor kiezen om te impregneren met een white was. Dit wordt met de kwast aangebracht.
Een grappig item aan het keukentje vonden wij de houten kraan.
Als je het keukentje zelf wilt afhalen zijn er geen verzendkosten.
Laten bezorgen kost al snel 23 euro. Dit is op het moment tijdelijk verlaagd naar 13,50 euro.