Op zoek naar mandjes babykamer!

Wij willen maar al te graag de babykamer afmaken alvorens de kleine geboren wordt. Momenteel ben ik 35 weken in verwachting waardoor de kleine ieder moment zich kan melden. Nu dat ik in mijn verlof zit is het af en toe best saai in huis omdat ik bijna niks meer kan doen. Het enige wat mogelijk is blijft toch echt online shoppen. Naar de stad toegaan om te winkelen zit er bij mij ook niet meer in. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen tijdens het neuzen op het internet bij Baby dump.

images-1

Ik ben namelijk bij hun op de website terecht gekomen waar ik de leukste nieuwtjes heb gevonden op het gebied van kinderen en baby’s. Zo hadden ze hier ook leuke mandjes wat ik kon gebruiken om spulletjes in te doen. Nu dat we nog niet weten of we een meisje of jongen krijgen heb ik ervoor gekozen om een neutrale kleur te kiezen. Deze heb ik dan ook met de klamboe besteld zodat het netjes en wel bij ons thuis bezorgd wordt. Even wachten tot het wordt bezorgd maar in de tussentijd flink tot rust zien te komen.