Onze zoon geniet enorm met zijn nieuwe wiegdekentjes! Deze heeft hij afgelopen weekend gekregen voor zijn verjaardag. Zijn aller eerste verjaardag hebben wij dan ook met onwijs veel plezier mogen ervaren. Ook hijzelf heeft heerlijk genoten. Lekkere “splash cake” waar hij zich mee mocht vermaken was dan ook enorm fantastisch.

logo

Ruime keuze

Bij het bekijken van al zijn cadeautjes viel het mij dan ook direct op dat er een leuke wiegdekentje tussen ligt. Ook precies de kleuren welke wij graag zien. Natuurlijk hebben wij dit cadeautje direct uitgepakt en het zo neergelegd dat onze zoon het mocht testen. Een precieze test welke hij heeft mogen ondervinden resulteert in het feit dat hij heerlijk in slaap is gevallen. Aangezien wij maar 1 dekentje hadden heb ik besloten om toch op internet te zoeken naar nog een soortgelijk dekentje. Persoonlijk heb ik liever iets meer in de kast liggen als dat ik iets tekort kom. Deze keer is het mij gelukt om een nieuw dekentje te bestellen. Al moet ik wel zeggen dat het cadeautje wat hij heeft gekregen veel mooier is qua kleur.