geboortekaartjes online

De leukste geboortekaartjes online bestellen is een groot gemak. Hier kun je namelijk uitgebreid de tijd nemen om de speciale aankondiging te vinden als je baby is geboren. Omdat ik voor de eerste keer moeder mag worden ben ik hier natuurlijk druk mee bezig. Het verhaaltje dat op de aankondiging moet komen te staan heb ik zelf bedacht en is erg persoonlijk. De stijl van de aankondiging is stoer net als de babykamer. Het is natuurlijk leuk om dit zo vaak mogelijk terug te laten komen.

geboortekaartjes online

De proefafdruk is perfect

De geboortekaartjes die je hier online kunt bestellen zijn goed van kwaliteit. Dat weet ik omdat ik vandaag de gratis proefkaart heb mogen ontvangen. Het begint nu wel spannend te worden want ik hoef nog maar acht weken. Ik kan niet wachten om ons kleine zoontje te mogen ontmoeten. Echter moet ik wel oppassen dat de proefafdruk door niemand wordt gezien, want de naam moet natuurlijk nog een verrassing blijven.

Kortom, omdat ik zo tevreden ben over de proefafdruk, heb ik besloten om deze aanrader te delen op dit blog. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Voor een ieder zijn smaak is hier wel iets te vinden.