geboortekaartje

geboortekaartje Snelle bestelling

Toen mijn zus bevallen was van haar eerste jongen, bedachten wij ons ineens dat wij snel geboortekaartjes moesten maken! Hebben jullie wel eens online geboortekaartjes jongens gezien? Zelf had ik niet eerder bedacht dat ik dit soort kaartjes online kon bestellen. Al snel kwam ik erachter dat dat eenvoudig en snel kon bij Kiss geboortekaartjes. Daar kwam ik op terecht toen in online zocht op geboortekaartjes jongens. Ik zag echt de leukste geboortekaartjes voorbij komen.

Er waren wat meer klassieke voorbeelden maar ook hele hippe kaartjes met een moderne uitstraling. Natuurlijk moest ik nog even het juiste kaartje voor een jongen vinden. Gelukkig duurde dat niet lang en kon ik eenvoudig alle informatie over mijn neefje invoeren! De naam, lengte en leeftijd, maar ook de geboorte datum en een kort versje.

Het mooiste geboortekaartje staat nu bij ons op de kast. Elke keer dat ik ernaar krijg, voel ik mij weer blij en maakt mijn hart een sprongetje. Wij hebben veel complimenten gekregen over de geboortekaartjes. Ik moet ook zeggen dat ik de kwaliteit erg mooi vind! Voor de prijs die wij betaald hebben, hebben wij echt een mooie deal gehad!

Kopen jullie ook wel eens kaartjes online?