outdoor tafeltennistafel

Eindelijk hebben wij de keuze gemaakt en zijn een outdoor tafeltennistafel gaan bestellen! Dit nadat ik geregeld aan moest  horen dat onze kinderen steeds op het schoolplein blijven om dit te kunnen spelen. Daar hebben zij eentje staan en hier maken de kinderen massaal gebruik van. Echter moet de schoolplein op een bepaalde tijd gesloten worden zodat de leraren ook naar huis kunnen gaan. Dit houdt dan ook in dat de kinderen van het plein moeten en dus niet meer verder kunnen spelen.

Oplossing

outdoor tafeltennistafel

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing. Ik zat er namelijk niet op te wachten dat de kinderen zich gaan vervelen. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van pingpongtafel.nl. Hier kun je eenvoudig een bestelling plaatsen waardoor zij vervolgens voor jou aan de slag gaan. Het prettige van dit bedrijf is dat zij het ook nog eens komen bezorgen.

Als cadeautje voor de kinderen had ik alleen het batje ingepakt met de balletjes erbij. Hierdoor moesten zij gaan raden wat het presentje zou kunnen zijn. Wat dat betreft hadden zij het al in de gaten alvorens het uberhaupt was uitgepakt!