Remschijven Audi

Het hebben van de juiste remschijven Audi is van vitaal belang om je voertuig in goede staat te houden. Het kan zelfs levensgevaarlijk zijn om de weg op te gaan, wanneer je schijven defect zijn. Daarom biedt remonderdelen.nl de beste Audi-remschijven met huidige technologie op ventilatiesysteem om de stabiliteit van het voertuig tijdens het remmen te waarborgen.

Remschijven Audi

De hoogste kwaliteit

Zij bieden de beste en hoogste kwaliteiten van schijven en pads, zoals Original Brembo en andere typen. Dit zijn de meest voorkomende remschijven die veiligheid op de weg garanderen. Ze hebben wrijvingsmateriaal met een lange levensduur en bieden de beste prestaties met geweldige op maat gemaakte, speciale technische oplossingen en aanvullende technologische functies, afhankelijk van het model van de auto. Dit met betrekking tot de chemische samenstelling van het gietijzer dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van het gebruikte ventilatiesysteem en de UV-verfbehandeling, aangebracht om corrosie te voorkomen. Deze schijven hebben een High Carbon, gemaakt van gietijzer met een hoog percentage koolstof, wat remtrillingen en piepen aanzienlijk vermindert.

Remschijven Audi

Bekijk de collectie

Deze site heeft alle soorten remschijven Audi met een hoge operationele stabiliteit. Met mechanisme dat zorgt voor een lichte daling van de remefficiëntie, wanneer de remmen warm worden of wanneer er water op het wrijvingsoppervlak komt, zelfs op gladde wegen of in de winter. De basistypes omvatten Solid (niet-geventileerd) die zijn gemaakt zonder holtes voor warmteafvoer. Hierdoor kunnen deze componenten een hoge slijtvastheid vertonen. Geventileerde Audi-remschijven met holtes tussen werkoppervlakken van dergelijke componenten zorgen voor koeling van de componenten door de tegenstroom van lucht. Dit verhoogt de remefficiëntie. Alle producten zijn gemaakt van koolstofarme materialen. Een dergelijke samenstelling bevordert optimale warmteafvoer en vermindert de mogelijkheid van gedeeltelijke vervorming. Kijk op de website voor hoogwaardige Audi-remschijven voor jouw auto tegen betaalbare prijzen.