Winstons

Om de lak van je auto te behouden en beschadigingen van vliegjes, pekel, vogelpoep en zand te voorkomen, is een regelmatige wasbeurt van je auto een goede aangelegenheid om een aantal keren per maand te laten doen. Wasstraat Apeldoorn geeft de gelegenheid om regelmatig je auto te laten wassen en poetsen. Heb je een eigen bedrijf met een hele vloot auto’s. Ga informeren naar de mogelijkheden bij Winston’s.nl. Er zijn vele euro’s te besparen, wanneer je regelmatig de auto’s laat wassen.

wasstraat apeldoorn

Zelf doen of laten doen?

Wanneer je zelf je auto komt wassen kijken medewerkers mee. Laten doen is nog beter. Geen natte kleding en binnen no-time heb je een gewassen en gepoetste auto. Het scheelt enorm veel tijd om deze klus te laten doen. Een auto wordt onder hoge druk gewassen, zodat de wasmiddelen dieper in de poriën kunnen dringen. Deze wasmiddelen zijn geheel milieuvriendelijk. Vuil en vetresten verdwijnen door deze methode snel en worden om milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Wanneer je thuis voor de deur je auto wast, zal het milieu meer schade ondervinden.

Handwerk

wasstraat apeldoorn

Wasstraat Apeldoorn biedt nog het echte handwerk. Handwerk zorgt er voor dat elk plekje met zorg wordt gereinigd. De geavanceerde Istobal® roll-over droger, zorgt voor een optimale droging zonder strepen. Auto’s, busjes en campers tot een hoogte van 2.70 cm kunnen, na een deskundige wassing, op deze manier professioneel worden gedroogd.

Wasstraat Apeldoorn heeft een speciale opvangtank die er voor zorgt dat vet en olie niet in het milieu terecht komt.

Nog meer diensten Behalve het uiterlijk van de auto heeft Winston’s.nl, ook een geweldige methode om het interieur van de auto te reinigen. Het verwijderen van vlekken, poetsen van de ramen, reinigen van lederen bekleding en schoonmaken van het dashboard is een kleine greep van de handelingen, die het auto-interieur weer schoon levert. Kijk voor alle informatie en tarieven op de website.