Brommer

Ben jij op zoek naar een rijschool waarbij je rijles Arnhem kan krijgen. Rijles volgen in Arnhem bij verkeersschool Wesseldijk kan voor veel verschillende soorten rijbewijzen. Denk hierbij aan onder andere,

–        Bromfiets (AM)

–        Motorfiets (A)

–        Personenauto (B) (ook in automaat)

–        Personenauto met aanhanger (BE)

–        Vaarbewijs

Voor al de bovenstaande bewijzen kan je rijles Arnhem nemen. De rijschool in Arnhem verzorgt al jarenlang goede rijlessen. Ze leveren diversiteit en kwaliteit. Dit is wat de klant terug ziet in het hoge slagingspercentage van 98%. Ook kan je bij rijschool Arnhem terecht als je zelf instructeur wil worden. Je kunt hier diverse instructeurs-diploma’s halen om je eigen rijschool te kunnen beginnen.

rijles Arnhem

Rijles Arnhem bij verkeersschool Wesseldijk

Bij verkeersschool Wesseldijk bieden ze de ANWB-garantie. Dat betekent, lage tarieven, hoge kwaliteit en een slagingspercentage van maar liefst 98%. Bij verkeersschool Wesseldijk zijn ze al 40 jaar bezig met lessen geven op verschillende vlakken. Je kan hier dus terecht voor onder andere je autorijbewijs, je brommerrijbewijs of je be rijbewijs. Ze bieden zowel particuliere als zakelijke rijopleidingen. Ze hebben vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Ede en Tiel. Ze verzorgen naast de lessen ook cursussen op locatie. Voor veel dingen die gaan over leren voor het verkeer kan je terecht bij verkeersschool Wesseldijk. Door de vele ervaring die ze hebben opgebouwd in de jaren dat ze actief zijn kunnen ze jou vast super goed helpen. 

Overige informatie

Als je meer informatie wil hebben over verkeersschool Wesseldijk, of over het halen van je rijbewijs dan kan je een kijkje nemen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Ook kan je door de weeks bellen naar het volgende nummer: 026 3635152 en je kan altijd een mailtje sturen naar info@verkeersschoolwesseldijk.nl. Ook als je vragen hebt kan je contact opnemen via de bovenstaande nummers. Ook kan je verkeersschool Wesseldijk volgen op sociale media.