Legionella beheersplan

Ik heb een legionella beheersplan nodig. Samen met een goede vriend van mij heb ik een groot huis gekocht. Van dat grote huis willen wij een studentenhuis gaan maken in de stad Amsterdam.

Omdat er altijd kamers te kort zijn in Amsterdam en mensen altijd opzoek zijn, leek ons dit een goede zet. Al het geld wat wij daar mee zouden verdienen, gingen wij allebei sparen om daarvan een wereldreis te gaan maken, ooit in de toekomst.

Maar om dit allemaal te kunnen realiseren hadden wij ook een ontwerp nodig voor die vervelende bacterie. Omdat wij daar beide niet zoveel verstand van hebben, gingen wij daarvoor naar Biobeheer. Zij konden een perfecte strategie maken voor ons toekomstige studentenhuis.

Eigen ervaring

Veiligheid & kwaliteit dat staat bij hen op nummer een. Wat wij ook konden merken toen wij samen met hen om tafel zaten. Al met al hebben wij een super fijne samenwerking gehad met Biobeheer. Plus is ons studentenhuis weer een stapje verder bij af. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden als jij ook deze bacterie wilt voorkomen.

Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op de website van biobeheer.nl.

Legionella beheersplan