Maatwerk rolluiken

Ik hou erg van aparte huizen die unieke karakters hebben. Voor mijn nieuw huis met bijzondere vormen was ik opzoek naar maatwerk rolluiken. Ik heb een grote liefde voor architectuur en daarom gingen mijn vrouw en ik opzoek naar een origineel ontworpen huis in een leuke buurt. Na veel bezichtigingen kwamen mijn vrouw en ik eindelijk tot een gezamenlijke keuze. We zijn heel erg blij dat we ons droomhuis hebben weten te vinden, nu kan het verhuizen beginnen. Omdat het een woning is met afwijkende vormen gingen we naar bedrijven opzoek die aangepaste spullen kon leveren. We kwamen bij een fijn en professioneel bedrijf uit die goede kwaliteit bied.

Maatwerk rolluiken

Precies maar onze wens

De maatwerk rolluiken waren echt een must voor ons nieuwe huis. Ze moesten namelijk helemaal op het goede formaat gemaakt worden zodat ze bij de unieke ramen pasten. We waren bijna bang dat dit niet ging lukken maar het bedrijf kon al onze wensen omzetten naar mooie producten. De dingen houden niet alleen licht tegen maar maakt het pand ook veiliger. De dieven van tegenwoordig weten veel slimme manieren om binnen te komen, maar met deze dingen voor onze ramen maken wij het ze een stuk lastiger.