Omdat ik zo tevreden ben over de aluminium fotocollage die ik via wikiprintshop.nl heb besteld. Heb ik besloten om mijn reactie achter te laten op dit blog. Hier vind je namelijk een zeer ruime keuze in diverse mogelijkheden om de perfecte muurdecoratie te creëren. 

Het is namelijk bijna moederdag en het is elk jaar weer bedenken wat ik nu weer moet geven. Nu heb ik een foto gevonden die is gemaakt op een van de eerste ontmoetingen die ik had met mijn vrouw. Dit bracht mij op een idee. Ik heb diverse foto’s weten te verzamelen van onze verkeringstijd.

aluminium fotocollage

Twee bestellingen

Alle foto’s zijn verzameld in een aluminium fotocollage. Tevens heb ik nog een bestelling gedaan op deze website. Er moet namelijk ook iets worden gegeven door de kinderen. Je raadt het vast al, een mooie foto van de kinderen is het geworden. Echter heeft mijn vrouw deze afbeelding nog niet gezien omdat mijn schoonzus hiervoor de tijd heeft genomen, om een uniek exemplaar te maken.

Toen de twee bestellingen in huis waren, kon ik het niet laten om eerst alles uit te pakken om deze te bekijken. Wat was het prachtig geworden!