daamen interieur

daamen interieur Prachtig interieur

Hebben jullie al eens gehoord van Pastoe meubelen? De kans is groot dat jij Pastoe meubelen niet kent. Het is namelijk een exclusief merk dat je niet zomaar overal kunt kopen. Dat zorgt er natuurlijk voor dat ik, als interieur liefhebber, alleen maar extra aangetrokken word door dit merk! Het duurde niet lang of mijn liefde voor Pastoe meubelen was geboren. Maar helaas stond mijn huis er niet zomaar vol mee. Het is erg prijzig, vanwege de hoge kwaliteit en het design! Even sparen dus…

Nu heb ik inmiddels al meerdere Pastoe meubelen in mijn woning staan. Daar ben ik elke dag nog erg blij mee. Een van mijn favoriete stukken is de stoel. Het is een zwart model en hij past overal bij! Natuurlijk verander ik mijn interieur wel eens waardoor ik sommige items doorverkoop en er nieuwe voor terugkoop. Dat hoeft met de zwarte stoel niet! Het is een tijdloos model en hij zit natuurlijk heerlijk.

Hebben jullie ook zo’n grote voorliefde voor interieur? Wat zijn jullie favoriete items in huis? Of geven jullie liever niet zo veel geld uit aan wat stoelen en tafels? Ik ben erg benieuwd naar jullie voorkeuren!