casco-woning

Natuurlijk zijn er altijd voordelen aan het hebben van een prefab woning en hieronder staan ze allemaal aangegeven. Een prefab huis wordt altijd gefabriceerd voordat het aan het huis wordt geplaatst. Hierdoor heb je een kortere bouwtijd en hoef je niet lang te wachten op je huis. Bovendien heb je ook hierdoor meer controle over je huis en hoe het wordt gebouwd. Je kan bij het hele proces aanwezig zijn zonder problemen of vertragingen en kan je verwachten dat je huis gebouwd wordt van hoge kwaliteit. Dankzij deze fantastische bouw heb je ook minder invloed van weersomstandigheden.

De voordelen van een jaren 30 woning

Een prefab huis heeft natuurlijk zo zijn eigen voordelen, maar een jaren 30 woning heeft dat uiteraard ook! Een jaren 30 woning staat erom bekend dat het vaak een dergelijke stijl heeft en meestal is de buurt ook iets afgelegen. Hierdoor heb je de rust tijdens het wonen. Daarnaast zijn de buurtwijken waar zo’n huis staat meestal ruim en dus krijg je er ook een ruime kavel voor terug. Zo heb je meer ruimte voor de tuin of andere dingen die je bij je huis wilt hebben. Het huis is gemaakt van een degelijke bouw!

Een prefab of jaren 30 woning?

Uiteraard zijn er zo verschillen tussen een prefab huis en een jaren 30 woning, maar hoe weet je nou dat je de juiste keuze maakt? Een prefab woning is fantastisch als je een korte bouwperiode wilt hebben en direct het huis wilt ingaan om te wonen, maar een jaren 30 woning heeft een extra ruime kavel waardoor je meer ruimte hebt. Het ligt er toch aan hoe je er persoonlijk naar kijkt en wat voor woning je zoekt. De twee woningen verschillen nogal van elkaar en voordat je de beslissing neemt is het handig om onderzoek te doen!