natuursteen 6

Natuurstenen zijn erg populair, dit komt omdat er talloze verschillende natuurstenen gebruikt worden in de bouw. Hierdoor, is er een rijk en groot aanbod van natuurstenen dat het dusdanig populair is en een echte eyecatcher is. Een granieten aanrechtblad is het meest bekende keukenblad van alle keukenbladen. Een logische verklaring voor dit is omdat granieten keukenbladen erg luxe en fraai zijn. Granieten keukenbladen zijn gemaakt van 100% gestolde steen , dus puur natuur en heeft daardoor dus een exclusieve uitstraling! Ook is een granieten keukenblad erg gevarieerd, granieten keukenbladen kunnen verschillen qua kleur en dikte, hierdoor kunnen de keukenbladen erg veel van elkaar verschillen.

Kosten van granieten keukenbladen

Een natuursteen keukenblad kan sterk per natuursteen variëren, een van de duurste natuurstenen is graniet. Gemiddeld kost een granieten keukenblad tussen de 130 en 250 euro! De prijs van een granieten keukenblad hangt af van de dikte, kwaliteit en de wensen en eisen die je hebt om hem eigen te maken. De reden dat de kosten van graniet zo hoog liggen is omdat graniet door de uithardingsproces van soms wel duizend jaar dusdanig sterk is dat het bijna onverwoestbaar is. Granieten keukenbladen zijn keihard en snijbestendig, dus stel je voor dat je bezig bent met snijden en je per ongeluk tegen het keukenblad aankomt dan maakt dat niet uit! Ideaal toch?

Oppassen met bepaalde middelen!

Ook al is graniet een van de grootste rijkdommen van de natuur, ook die natuurstenen kunnen beschadigen. Graniet is weliswaar snijbestendig, zuurbestendig, hittebestendig en keihard, maar is wel gevoelig voor bijtende middelen zoals bleekmiddelen en ontstoppingsmiddelen. Hierom is het dus erg belangrijk om rustig aan te doen met bijtende middelen, omdat het erg zonde is als je je granieten keukenblad moet vervangen, terwijl een granieten keukenblad juist bekend staat om zijn duurzaamheid en langdurigheid in het leven! Zorg dus goed voor je granieten keukenblad zodat het niet zonde is van het geld! natuursteen keukenblad