We hebben een hele goede nieuwe kassasysteem horeca. Ik vind het te gek om te zien hoe veel sneller we nu zijn, het is zoveel beter geworden. Ik werk er nu vier maanden en het bevalt mij erg goed, vooral mijn collega’s vind ik erg leuk. Ik ben net in deze stad komen wonen en het is fijn om te zien hoe je dan met je collega’s echt contact maakt. Ze weten ook mij de juiste tips te geven voor de buurt, waar ik allemaal heen moet en dergelijke. Ook heb ik al een paar keer met hen buiten het werk wat gedronken. Zo leerde ik ook weer andere vrienden van ze kennen. Ik heb het gevoel dat ik dus steeds meer stadser wordt. Ik kom uit een klein dorp, dus het was nogal wat om naar de grote stad te gaan. Maar ik merk dat vooral de eerste week moeilijk was, daarna ging het al stukken beter. En nu heb ik het gevoel nooit meer terug te willen! Ook het werk is reuzeleuk, ik ken alles van de kaart en het is erg fijn om de mensen wat te kunnen aanbevelen. Heel leuk om te doen. En dan heb ik het nog niet eens over de baas gehad, die echt ontzettend grappig is.

bos