Het schoonhouden van een kantoorpand lukt tot op heden redelijk. Al ben ik wel van mening dat het verstandiger is om te gaan zoeken naar een schoonmaakbedrijf Amsterdam. Mijn man had dit ook al vaker tegen mij gezegd aangezien ik altijd zo laat thuis kom van het werk. Als ik namelijk klaar ben met werken pak ik de stofzuiger om het weer schoon te maken. Helaas heb ik het niet in de gaten dat dit ten koste gaat van mijn energie in de avond. Zo heb ik besloten om te gaan zoeken naar een schoonmaker. Ik heb er overigens wel voor gekozen om te zoeken via het internet, hier heb ik meer kans om te slagen dacht ik.

cleaning-268075_960_720-300x200

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van B&S Services. Zij maken het waar om het pand schoon te maken, tevens zijn zij erg aantrekkelijk in de kosten. Dit was voor mij perfect waardoor ik ervoor heb gekozen om een proef af te nemen. Met deze proef schoonmaak hoop ik van harte te zien of dat het goed schoongemaakt wordt. Al met al beginnen ze morgen bij ons met het schoonmaken van het pand en dan wel onder contract!