lekkage

lekkage

Op zoek naar renovatie

Een renovatie dak Amsterdam is nog niet zo makkelijk gevonden als wij dachten. Er zijn in Amsterdam veel bedrijven die renovatie van een dak uitvoeren en daardoor weten wij nu niet meer waar wij het moeten zoeken. Daarom is dit mijn oproep voor iedereen die weet waar ik renovatie dak in Amsterdam het beste kan laten uitvoeren!

Gelukkig zit er niet veel haast bij. De renovatie is meer een luxe dan een noodzaak, maar wij willen het uiteraard wel goed laten doen en ook voor lage kosten. Als iemand ons een goed bedrijf kan aanraden dat dak renovaties uitvoert met een mooie prijs-kwaliteit verhouding, dan zij wij al snel geholpen. Omdat er online weinig te vinden is over de kosten van een dak reparatie, kunnen wij moeilijk vergelijken. Natuurlijk hebben wij er ook niet eerder mee te maken gehad. Daarom hebben wij ook geen bedrijf achter de hand en ben ik enigszins radeloos!

Laatst zag ik wel De Dak Centrale voorbij komen. Zij zien er erg goed uit, maar ik hoor graag ervaringen uit de praktijk. Wie van jullie heeft hen al eens ingeschakeld? En hanteren zij prettige kosten? Ik ben erg benieuwd en hoor het daarom graag!