Wij zijn zo trots op onze nieuwe meubelstukken, vooral de mooie kast op maat gemaakt. Dit hebben wij door de medewerkers van de Hubo laten doen. Het is zelfs mogelijk dat een medewerker thuis langs komt om de situatie zelf te zien en hierna een ontwerp te maken van een opbergmeubel. Behalve een nieuw pronkstuk in onze woonkamer heeft deze ook de oplossing gemaakt voor in onze slaapkamer. Hier was het altijd zo vol, dat je je nauwelijks kon bewegen. Helemaal als je kleren uit de kast wilde halen, was dit een probleem. Dat kwam omdat de deuren hier naar buiten klappen.  kast op maat

Een geweldig resultaat

Inmiddels hebben wij schuifdeuren in onze meubelstuk op de slaapkamer. Nu is het makkelijker om hier je kleren uit te halen, zonder de weg te versperren. Waren wij hier zelf maar veel eerder op gekomen, had veel ergernis gescheeld.

Sinds wij een kast op maat hebben laten maken zijn wij er zo blij mee dat wij ondertussen alweer op zoek zijn naar meerdere mogelijkheden in ons huis te laten maken. Het juiste adres die dit kunnen realiseren hebben wij allang gevonden. Hubo is voor ons het enige en juiste adres die dit alles kan maken.