Heb jij een basisarts diploma en een BIG-registratie? Dan kan je solliciteren bij de vacatures basisartsen ouderengeneeskunde. Er zijn regelmatig functies basis ouderengeneeskunde beschikbaar bij verschillende zorginstellingen in Nederland. Wil je in de zorg werken? Dan ben je hier aan het goede adres.

Spijtenburg Artsen is gespecialiseerd in het bemiddelen van functies voor medisch specialisten en artsen. Spijtenburg Artsen heeft een erg groot netwerk van organisaties en veel potentiële kandidaten. Er zijn functies bij ziekenhuizen maar bijvoorbeeld ook bij de gehandicaptezorg, kortom voor ieder wel een leuke, leerzame functie. Spijtenburg Artsen heeft als missie en visie het sterker maken van de effectiviteit en kwaliteit van de potentiële werknemers. Deze missie gebruiken zij tijdens het bemiddelen van vaste en tijdelijke functies.

Bij deze functie werk je vaak onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je bent behandelend arts van kwetsbare, oudere patiënten en mensen met een chronische ziekte die veel zorg nodig hebben.

Mogelijkheden

Voor de functie basisartsen ouderengeneeskunde zijn er bepaalde organisaties die een opleidingsplek beschikbaar stellen voor basisartsen die de opleiding specialist ouderengeneeskunde willen gaan doen. Ook is dit een leuke mogelijkheid als je in de toekomst huisarts wilt worden. In bepaalde situaties kan het een vrijstelling geven bij de verpleeghuisstage voor de huisartensopleiding. Er zijn veel interessante mogelijkheden bij deze functie.