Jouw gehoor heeft de nodige ondersteuning nodig? Dan is het verdiepen in een hoortoestel het beste wat je kunt doen. Als je online gaat zoeken naar een exemplaar, dan kom je er al snel achter dat er veel keuze te vinden is. Maar welk exemplaar past nu het beste bij jouw gehoor? Bovendien zou jij het graag willen weten in welke prijsklasse je dan moet denken. Hiervoor raad ik je aan om eens op de website van Phonak te kijken. Bij dit bedrijf word je onwijs goed en zeer vakkundig geholpen. Het belangrijkste hiervan is dat jij weer optimaal alles kunt horen met wat er wordt gezegd!

Slecht horen is geen optie

Steeds vaker begon ik aan mijzelf te merken dat een gesprek volgen niet mijn ding was. Halve zinnen kon ik verstaan en daar baalde ik behoorlijk van. Zodoende heb ik mijn gehoor laten testen bij Phonak. Als schrik bleek inderdaad dat mijn gehoor behoorlijk beschadigd was. Een hoortoestel was dan ook de enige oplossing om het probleem wat te verhelpen. Bij binnenkomst in de winkel van Phonak merkte ik erg goed dat ik zeer aangenaam werd ontvangen. Onder het genot van een kop koffie werd de test afgenomen. Vervolgens kon ik met een van de medewerkers aan de slag om een keuze te maken uit de hoortoestellen.