Je kent het wel je wilt naar buiten maar het regent. je kunt dan met je schoenen naar buiten gaan, voor even is dit fijn maar al snel zullen je voeten verzuipen. Zeker als het hard regent is het dan handig om rubberlaarzen voor dames aan te schaffen. Vroeger droegen dames vaak rubberlaarzen voor mannen, rubberlaarzen voor dames waren er niet en je liep dan in mannelijke laarzen rond. Leuk en comfortabel, maar niet zo trendy. Als vrouw wil je er natuurlijk toch wel modebewust bij lopen. Daarom zijn er rubberlaarzen voor dames ontwikkeld met allerlei leuke prints en dergelijke. Maar wat zijn nu de leukste trens voor rubberlaarzen voor dames als het 2021 betreft? Ontdek dat in dit artikel.

Trends rubberlaarzen dames 2021

Rubberlaarzen zijn tegenwoordig heel erg hip. Ontdek daarom de nieuwste trends van 2021 en steel de show met jouw hippe paar rubberlaarzen.

Trend 1: stippen

Stippen zijn weer helemaal terug van weg geweest. Vroeger waren ze er vooral met kleine stippen, tegenwoordig zijn rubberlaarzen met grote polkadots helemaal hip. Je zult de show stelen met laarzen met grote stippen. Denk aan mooie witte stippen op zwarte of rode laarzen of gekleurde stippen op een matte achtergrond.

Trend 2: paardrijd laarzen look

Rubberlaarzen in de vorm van paardrijlaarzen zijn tegenwoordig een must have in je kast. Ze zitten comfortabel, zijn lekker hoog en ze staan ook nog eens erg sportief en elegant. Het is niet voor niets dat deze in de lijst van dit artikel staan.

Trend 3: Rubber enkellaarzen

Rubber enkel laarzen zijn makkelijk om aan te trekken.

Trend 4: Urban style

De Urbun stule is weer helemaal terug van weg geweest. Ze kunt deze stijl nu ook in rubberlaarzen vinden. Lekker stoer en mooi om te zien.

Trend 5: Laarzen met hak

Er zijn nu ook rubberlaarzen met hak te vinden. Zeer elegant en praktisch.