Basketbal is een balsport die vooral in de Verenigde Staten erg populair is. Ook in Nederland zijn basketbalverenigingen de sport is hier echter wel minder populair als in de Verenigde Staten. Om de sport in Nederland goed op de kaart te zetten en hier meer bekendheid voor te krijgen binnen Nederland is het voor basketbalverenigingen belangrijk om zichzelf online goed te profileren. Dit kan bijvoorbeeld door actief gebruik te maken van social media, zoals bijvoorbeeld Facebook. Op deze manier zullen meer mensen de basketbalvereniging zien en zal dit eventueel leiden tot meer leden.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor basketbalverenigingen?

Facebook is een is een social media platform waar bijna iedereen wel bekend mee is. Jong en oud maken er gebruik van. Het is een platform at gemakkelijk is om te gebruiken. Facebook kan gebruik worden om foto’s, filmpjes of teksten te plaatsen. Hier kunnen mensen vervolgens weer gemakkelijk op reageren, deze liken of delen. Wanneer veel mensen dit doen zal het bericht zo veel mogelijk mensen bereiken. Hier kan bijvoorbeeld geplaatst worden over de wedstrijden of team uitjes zodat de mensen een indruk kunnen krijgen van de sfeer bij de

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van mensen die de basketbalvereniging zijn tegengekomen op facebook. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de trainingen, wedstrijden, teams of evenementen. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Wanneer de chatspecialisten niet over de kennis beschikken voor het beantwoorden van een specifieke vraag zullen de chatspecialisten de vraag doorzetten naar de basketbalvereniging zodat de klanten altijd geholpen zullen worden. Chatkracht staat 7 dagen per week 72 uur voor u klaar om de vragen van klanten te beantwoorden. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via de live chat.