Logo-Heijink

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan iedereen overkomen. Heb je nu een ongeluk gehad en ben je daarom op zoek naar letselschadeadvocaat verkeersongeval? Dan ben je bij Hijink letselschade advocaten bureau aan het juiste adres.

oscar-hijink

Letsel door een verkeersongeval

Vaak zijn er bij een verkeersongeval meerdere deelnemers betrokken. Hierbij kunnen voetgangers, fietsers of gemotoriseerde verkeersdeelnemers betrokken zijn. Een verkeersongeval kan erg ingrijpend zijn voor zowel het slachtoffer als voor de veroorzaker. Bij persoonlijk letsel na een verkeersongeval is daarom ook goed om politie in te schakelen. De politie bekijkt wat de toedracht is van het verkeersongeval die er plaatsgevonden heeft en of er getuigen zijn. Voor de goede afwikkeling van het ongeluk is het belangrijk om een situatieschets voorhanden te hebben. 

Waarom hulp van een letselschadeadvocaat bij verkeersongeval 

Ruim 40 % van alle verkeersongevallen is een kop-staart botsing. Bij zo’n botsing botst een voertuig op de achterkant van een andere auto. Vaak wordt dit ongeval veroorzaakt door  het te weinig afstand hebben. Hier kan een whiplash ontstaan en in veel gevallen kan het verkeersslachtoffer in aanmerking komen voor een vergoeding. In sommige gevallen zijn de partijen het niet eens over de schuld en hier is een letselschade advocaat handig bij. De advocaat zal de cliënt helpen met het verkrijgen van een vergoeding en het eventueel voorkomen van de zaak voor een rechter. Neem eens een kijkje op de website van Hijink Advocaten voor meer informatie over een letselschadeadvocaat.