Bent u op zoek naar een goed bedrijfsuitje? dan heeft u die met Teambuilding bedrijfsuitje Utrecht gevonden.

Wanneer men denkt aan een bedrijfsuitje met teambuilding komen er veel opties naar boven, een daar van kan boksen zijn. Boksen is een ideaal bedrijfsuitje aangezien het leuk én leerzaam is. Met deze boksactiviteiten leren mensen verschillende technieken, houdingen en technieken.

Vergelijken

Wanneer u boksen en discussiëren met elkaar vergelijkt zult u overeenkomsten tegenkomen. Met boksen staan twee mensen tegenover elkaar en proberen ze elkaar zo goed mogelijk te raken en zoveel mogelijk klappen te vermijden. Dit zie je natuurlijk ook bij discussiëren.

Boksen helpt bij de teambuilding van een bedrijf omdat iedereen erachter komt wat voor soort personen ze zijn. Mensen komen erachter of ze als bedrijf zijnde liever confrontaties uit de weg gaan of juist goed aanpakken. Nadat het bedrijf er achter komt hoe ze in elkaar zitten staan ze voor de keuze: willen ze wat veranderen of niet?

Op deze uitjes wordt toezicht gehouden door Rob Rijk. Rob is een deskundige op gebied van teamwork en samenwerkingen. Rob is ook een ervaren bokser en weet dus zeker wat hij aan het doen is.