Personal trainer Eindhoven

Erg blij met mijn Personal trainer Eindhoven.

Al een hele lange tijd probeer ik een gezondere leefstijl te creëren. Ik probeer gezond te eten, af te vallen en meer te sporten.

Zelf vind ik het nogal moeilijk om me aan bepaalde schema’s en verplichtingen te houden. Ook omdat ik het al erg vaak heb geprobeerd en geen resultaat zag. Als ik geen resultaat zie verdwijnt mijn motivatie omdat ik dan niet weet waar ik het voor doe.

Een kennis raadde mij een personal trainer aan die mij hierbij kon helpen. Uit ervaring heb ik vaker gehoord dat dit erg prijzig is en het niet super goed helpt.

Ik besloot wel even te gaan kijken naar zo’n persoon bij mij in de buurt. De Personal trainer Eindhovenwebsite van Maxx Personal Training trok mij heel erg aan. Ik nam al snel contact op met het bedrijf en maakte een afspraak. De eerste afspraak maakte we kennis en een plan van aanpak. Tussendoor hebben wij ook nog evaluatie gesprekken gehad. Na een korte periode zag ik al veel verschil. Achteraf ben ik heel erg blij dat ik hulp heb gevraagd. Mijn leefstijl is al een lange periode erg veranderd waar ik erg blij mee ben.