wesseldijk-logo

Voor mijn zoon wilde ik voor zijn 18e verjaardag het rijbewijs cadeau doen. Ik moest er natuurlijk wel zeker van zijn dat ik hem zou verrassen met een goede rijschool.

De rijschoolwesseldijk-8-300x200

Een vriend van mij had hetzelfde voor zijn zoon gedaan dus besloot ik om aan hem te vragen waar zijn zoon het rijbewijs heeft gehaald en of ze tevreden waren. Ik heb het nummer van rijschool Beuningen toen gekregen en daarna heb ik nog even naar het slagingspercentage gekeken. De rijschool heette Wesseldijk en deze heb ik al een aantal keer door Beuningen zien rijden.

Ik heb cwesseldijk-8-300x200ontact gehad met de instructeur om te vragen hoe het precies zat. Deze instructeur heeft mij vriendelijk geholpen en hij zou op de verjaardag van mijn zoon langskomen met de lesauto voor de eerste rijles. Na de eerste les hebben we even overlegd over de kosten en hoeveel lessen mijn zoon nodig zou gaan hebben.

Mijn zoon was hartstikke blij met zijn cadeau en daar was ik ook heel blij mee! Hij heeft onderhand zijn theorie al gehaald en gaat volgende week op voor zijn rijbewijs. We hebben er alle vertrouwen in en dat komt omdat hij natuurlijk bij de beste rijschool Beuningen lest!