Omdat ik bij de rijschool Groesbeek met veel plezier mijn autorijlessen heb gevolg. Wil ik graag deze aanrader achter laten op dit blog. De mensen die werkzaam zijn bij verkeersschoolwesseldijk.nl. zijn erg vriendelijk en gaan op een leuke maar professionele manier te werk. Mijn vader heeft hier een aantal jaren geleden zijn nascholing voor code 95 behaald en ook hij heeft dit als zeer prettig ervaren. 

rijschool groesbeek

Mijn theorie en praktijk heb ik beide in een keer gehaald

De rijschool in Groesbeek heeft ervoor gezorgd (met een hoop geduld) dat ik alle vaardigheden goed onder de knier kreeg. Toen ik het autorijden eenmaal doorhad, begon ik dit ook echt leuk te vinden. Hiermee heb je natuurlijk al de helft gewonnen. Toen ik mocht afrijden heb ik ervoor gekozen om voor het examen nog een les te volgen. Dit ging zo slecht dat mij de moed in de schoenen zakte en ik met de zenuwen naar mijn examen ging. Tot mijn verbazing waren de zenuwen na vijf minuten al van mij afgevallen en dat zorgde ervoor dat ik alsnog goed reed. Hierdoor ben ik geslaagd en voelde ik mij echt een gelukkig mens. Dit heb ik thuis dan ook groots gevierd!