opslagruimte Breda

opslagruimte Breda

Een verhuizing

Een tijdje geleden zijn mijn vriend en ik uit elkaar gegaan. Wij woonden samen, dus wij hadden een hoop meubels. Geen van ons kon de huur alleen betalen, dus moesten wij beiden verhuizen. Tijdelijk zou ik terug gaan naar mijn ouders. Ik realiseerde me dat ik een opslagruimte Breda nodig had. Online besloot ik te zoeken op opslagruimte Breda. Toen zag ik al snel dat ik bij Sandship moest zijn voor de beste opslagruimtes. Zij hebben online al een aantal mooie opslagruimtes staan. Toch had ik iets anders nodig. Ik nam contact op met Sandship, en zij wilden mij direct helpen. Zij namen echt de tijd om de juiste opslagruimte voor mij te zoeken. Nu heb ik een opslagruimte voor een mooi prijsje waar ook alle meubels in passen. Ik kan de huur op zeggen wanneer ik wil, dus dat scheelt! Wanneer ik weer ga verhuizen kan ik mijn spullen daar makkelijk weer weg halen.

De ruimtes van Sandship zijn echt ideaal. Ik zag trouwens ook dat zij bedrijfsruimtes verkopen of verhuren. Ook wanneer jij zelf een pand wilt verhuren of verkopen, kun jij hen ook inschakelen. Van alle markten thuis dus! Kijk daar ook eens.