1-logo-van-beuzekom

In de winkel waar ik werk was ik mede verantwoordelijk voor het op zetten van een campagne. Er waren namelijk veel nieuwe merken binnengekomen en de sale zou gaan beginnen. Daarom was dit reden genoeg om het groot aan te pakken. Een van de taken die ik heb gekregen, was het maken en bestellen van flyers die uitgedeeld konden worden.

Mooie flyersflyers

Op het moment dat ik de flyers af had, moest ik op zoek gaan naar een drukker die de flyers kon leveren. Voor het printen van de flyers had ik wel een budget gekregen en het was belangrijk dat ik mij hier aan hield.

Via de bekende zoekmachines ben ik op de website Vanbeuzekom.nl terecht gekomen. Deze website had ik gevonden door te zoeken op drukker Alblasserdam. De drukker Alblasserdam had een indrukwekkend website en daarom heb ik een offerte aangevraagd.

De kosten die op de offerte stonden konden prima van het budget af en daarom heb ik gelijk de bestelling geplaatst. Toen de flyers binnenkwamen zagen deze er heel erg goed uit.

Bijna alle flyers zijn uitgedeeld of bij mensen in de bus gedaan. Zo weten wij zeker dat de campagne een succes gaat worden!