Van mijn baas moest ik op zoek naar geijkte weegschalen. We hebben een paar nieuwe systemen toegevoegd aan ons bedrijf waardoor we nu een nieuwe werkverdeling hebben. We zijn als bedrijf echt aan het groeien en dat vind ik wel leuk. Soms is het dus wel even uitzoeken wat het beste werkt. Maar al gauw was het duidelijk dat we geijkte weegschalen nodig hadden. Ik had al wel eens gehoord van Bos, het bedrijf waar ik de weegschalen uiteindelijk heb gehaald.

22baf9ff6asmartpos_tronxl

Nieuwe weegschaal

We hebben niet eerder met weegschalen gewerkt dus ik moest mij even goed verdiepen, dit ging gelukkig hartstikke goed, want ze hebben mij goed inzicht gegeven in de verschillende vormen en maten. Ik heb er eentje uitgekozen en dit naar mijn baas doorgestuurd, die was zeer tevreden. Dit gaf dan ook het akkoord om er dertig bij Bos af te nemen. Ze worden binnenkort geleverd, we zijn nu de ruimte aan het inrichten zodat het allemaal goed geplaatst kan worden en we na de levering meteen kunnen beginnen. Ik ben blij met mijn nieuwe functie, ik krijg meer verantwoordelijkheid en dat helpt altijd, je voelt je dan echt beter en fijner of zo, je krijgt in ieder geval meer motivatie.