Sinds wij zijn verhuisd van Amsterdam naar Amstelveen hebben wij door LHP Vloeren een mooi laminaat Amstelveen laten leggen.  In ons oude huis hebben wij altijd vaste vloerbedekking gehad, maar met twee honden is dat alles behalve praktisch. Daarom hadden wij besloten om in onze nieuwe woning laminaat te laten leggen, lekker makkelijk schoon te houden. In eerste instantie wilden wij plavuizen hebben, maar daar hebben wij snel verandering in gebracht. Doordat wij naar de winkel zijn gegaan en ons goed hebben voorlichten wat betreft de keuze in laminaat of plavuizen, is het toch laminaat geworden.  laminaat Amstelveen

Zeer mooie vloer en makkelijk schoon te houden

Wat ben ik blij met mijn mooie laminaat vloer in ons nieuwe huis in Amstelveen. Onze honden iets minder want die moeten nu wat langzamer in huis lopen willen zij niet uitglijden.

De medewerkers van LHP Vloeren zijn zeer vakkundig te werk gegaan en hebben binnen een dag onze woonkamer met laminaat gelegd. Een voordeel was dat wij nog niet waren over verhuisd naar de nieuwe woning, anders hadden wij eerst de woonkamer leeg moeten ruimen alvorens het laminaat gelegd kon worden. Maar ook dat was geen probleem, want de mensen van LHP Vloeren gaan zo vakkundig te werk dat de meubels dan binnen een paar uur alweer terug op de plaats kan worden gezet.