Daamen interieur

Daamen interieur

Mooie werkomgeving

Een tijdje geleden ben ik begonnen bij een nieuwe baan. Nu heb ik kantoor werk, en dat bevalt mij erg goed. Een van de dingen die mij al snel was opgevallen, is dat er veel aandacht is besteed aan het interieur. Niet alleen de kleuren van de huisstijl zijn mooi doorgevoerd in het kantoor, ook de meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit! Er staat in een van de vergaderzalen een Vitra meubel, dat Vitra meubel is zeker mijn favoriet. Het heeft een mooi design en je kunt gewoon zien dat het van goede kwaliteit is. Ik heb gemerkt dat een mooie werkomgeving het werken leuker maakt. Natuurlijk zou ik mijn werk nog steeds graag doen, in een minder mooi kantoor. Maar elke ochtend die ik het kantoor binnen loop, word ik weer even blij. Het ziet er allemaal zo mooi uit, daarom is het geen straf daar bijna 10 uur op een dag te zitten.

Mijn manager vertelde mij dat zij hulp hebben gekregen van Daamen interieurs. Zij verkochten onder andere het Vitra meubel, maar ook Arco tafels en Pastoe meubelen. Voor iedereen die nog op zoek is naar hoogwaardig design en unieke meubelen: je moet bij Daamen interieurs zijn!