Het is voor niemand fijn als je huwelijk gestrand is. Je wilt natuurlijk ook dat de echtscheiding zo goed mogelijk geregeld wordt, een mediator echtscheiding in Schijndel kan hierbij helpen. Consensus is een ervaren bureau dat al veel koppels heeft geholpen met het regelen van de echtscheiding. Door goede afspraken te maken voorkom je een vechtscheiding waar niemand gelukkig van wordt.

Consensus; mediator echtscheiding Schijndel

Bij een scheiding moeten er heel veel zaken geregeld worden. De schulden en tegoeden moeten verdeeld worden, er moet misschien een huis verkocht worden en een van de belangrijkste afspraken: de kinderen, wat gebeurt er met hun. Bij Consensus helpen ze jullie om er samen goed uit te komen en alles eerlijk te verdelen. De mediator is natuurlijk onpartijdig en objectief en weegt beide belangen af. De afpsraken die ze maken worden geprobeerd om zo acceptabel mogelijk te zijn.

Maak een afspraak

Willen jij en je partner dus scheiden van elkaar en denk je dat Consensus je kan helpen om alles zo goed mogelijk te verdelen en er zeker voor te zorgen dat er duidelijke afspraken gemaakt worden? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie en de contactgegevens.