opslag gasflessen

Op maandag twaalf oktober gaan ik en mijn collega de opslag vernieuwen. We werken met gevaarlijke stoffen en er is vervanging nodig aan de opslag ruimtes. De ruimtes zijn namelijk tamelijk oud en moeten worden herplaatst.

Zoeken

Mijn collega en ik gingen op zoek naar een nieuwe ADR opslag voor ons magazijn. De ADR opslag moet efficiënt zijn, omdat dit past binnen het beleid van ons bedrijf. Ook moet het product veilig zijn, en moeten de medewerkers zich veilig voelen als ze werken met het product. We gingen op zoek naar opslag ruimtes voor onze gevaarlijke stoffen en kwamen terecht bij DENIOS.nl. Denios is een specialist als het gaat om veiligheid in Benelux. Denios gaat voor kwaliteit en kennis, en dit willen ze ook echt overdragen aan de klant. We hebben namelijk contact opgenomen met een van de medewerkers, en die vertelde ons alles wat we nodig hadden. Ook stond ze ons netjes te woord en was ze goed geïnformeerd over de producten.

Koop

Na wat overleg zijn we het eens geworden, we gaan bij Denios onze producten bestellen. Echter hadden we nog wel wat vragen, maar deze werden al beantwoord toen we op de website rond gingen zoeken naar antwoorden. Super bedrijf!brandwerende opslag