Waarschijnlijk is het iets wat niet bij iedere ondernemer besproken wordt, maar wist je dat lokale vindbaarheid net zo belangrijk is om gevonden te worden? Regiopromotor wilt je hier maar al te graag mee assisteren om het werk netjes en zorgvuldig uit te laten voeren. Hun kennis en ervaring op het gebied van linkbuilding werpt bij een ieder zijn vruchten af!

logo-rp

Ikzelf heb namelijk ook een eigen website waar ik met name landelijk gezocht wil worden. Echter valt het mij erg op dat er steeds meer bedrijven te vinden is op lokale gebied. Dit vond ik ideaal waardoor ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee van dienst kon zijn. Zodoende ben ik bij hun terecht gekomen en heb er ook gelijk voor gekozen om een afspraak te maken. Onder het genot van een kop koffie kon ik hun mijn website laten zien in de hoop dat hier iets aan kon gebeuren. Zo hebben we besloten om een samenwerking aan te gaan zodat hun aan de slag kunnen met mijn website. Nu maar hopen dat mijn website ook lokaal gevonden kan worden! Net zo belangrijk als dat je ervoor zorgt dat de website landelijk gevonden wordt!