De tijden veranderen en ook de leefomstandigheden van de mensen veranderen mee. Vroeger waren de winkels tot vijf uur open en de mensen moesten er niet aan denken om op zondag boodschappen te doen. Was je iets vergeten, of moest je tot laat doorwerken had je pech, en kon je pas de volgende dag naar de winkel om het te halen. Tegenwoordig is het makkelijker, de winkels zijn elke dag open, en vaak tot acht uur ’s avonds. Ook op zondag is het tegenwoordig de mogelijkheid om boodschappen te halen. En om helemaal met deze moderne tijd mee te gaan kan je zelfs online boodschappen doen, welke dan aan huis worden afgeleverd, of die je zelf kan ophalen in de winkel.  features-iphone2-221x300

Real Gen heeft ons geholpen

Ik ben de  eigenaar van een online supermarkt, mensen kunnen werkelijk dag en nacht hun boodschappen bestellen, deze worden dan de volgende dag aan huis geleverd, of er wordt een afspraak gemaakt om deze zelf bij de winkel op te halen. Helaas is mijn online winkel nog niet echt ontdekt op internet. Mensen moeten vaak veel moeite doen om op onze site te komen, waardoor ze vaak op een andere site terecht komen waar ook boodschappen te bestellen zijn. Toen ik hier achter kwam heb ik een afspraak gemaakt bij Real Gen om te kijken hoe hun ervoor kunnen zorgen dat via de zoekmachine mijn online winkel wel makkelijk te vinden is. Kwam er al snel achter dat ik de verkeerde zoekwoorden had gebruikt, en dat mijn site niet echt professioneel overkwam. Na heel veel aanpassingen heeft Real Gen van mijn internet site een goedlopende site gemaakt. De klanten voeren een paar zoekwoorden in en meteen springt mijn website al naar voren. logo (1)

Duidelijk verschil

Sinds ik RealGen de opdracht heb gegeven om voor mijn online winkel een mooie website te maken stromen de klanten binnen. Mensen die al een tijd op zoek waren naar een mogelijkheid om online boodschappen te doen zijn zeer te spreken over mijn bedrijf. Dit laten ze ook weten door een bericht te plaatsen op mijn website, meteen een goede reclame voor mijn bedrijf, ik moet zeggen dat er nog geen enkel negatieve reactie op is geplaatst. Ik kan duidelijk merken dat mijn winkel nu makkelijker te vinden is op internet. Nog nooit heb ik het zo druk gehad sinds ik Real Gen de opdracht voor een nieuwe website heb gegeven.  mac12

Snel uitbreiden

Doordat er voor mijn winkel op internet zoveel reclame wordt gemaakt door RealGen ben ik genoodzaakt om mijn bedrijf te gaan uitbreiden. Niet alleen door middel van meer producten online te zetten, maar ook door het aannemen van meer personeel. De vraag is nu zo groot geworden dat ik het alleen niet meer aan kan. Ben wel heel blij met de stap die ik heb gemaakt om er een professioneel bedrijf op te zetten om zo meer bekendheid te krijgen op internet, en meer bekendheid betekend natuurlijk ook meer omzet voor mij. Nooit kunnen bedenken dat reclame zoveel verschil kan uitmaken.