Zijn jouw truien wel toe aan vervanging? Of wil je gewoon graag eens wat nieuws aan kunnen trekken? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een fijne nieuwe sweater, waar je de koude dagen of lange zomeravonden goed mee door kunt komen. Die nieuwe trui moet natuurlijk lekker zitten én er ook nog stoer uitzien. Ben jij een fan van neutrale kleuren, zoals zwart, wit of grijs, of mag jouw kleding best een beetje opvallen. Waar je ook van houdt. De truien van Woolrich zullen aan al jouw eisen voldoen.

Alleen het beste is goed genoeg

Het Amerikaanse merk Woolrich kent een lange geschiedenis. Waar het bedrijf in 1830 begon met het produceren van wollen dekens voor lokale houthakkers, zijn zij ondertussen uitgegroeid tot groot kledingmerk. Vooral hun outdoor kleding, en dan met name hun parka, is erg bekend en geliefd. Sinds enkele jaren produceren zij echter ook andere kleding. Een goed voorbeeld hiervan is de Woolrich sweater. Deze truien moeten, net als de jassen, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alleen het beste is goed genoeg. En dat zul je merken zodra je een trui van dit merk aantrekt.

De perfecte balans tussen stijl en functionaliteit

Een Woolrich sweater is het perfecte voorbeeld van hoe stijl en functionaliteit goed samen kunnen gaan. De sweaters zijn allereerst ontworpen om lekker te zitten en je fijn warm te houden. Daarom sluiten de truien goed aan op je lichaam en zit er aan de binnenkant een lekker zacht laagje fleece. Tegelijkertijd doet dit niks af aan het design van de trui. De sweaters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Als je van een vintage look houdt, zijn de sweaters met een 3D geprint logo op de voorkant echt iets voor jou. Als je liever iets subtielers wil, zijn er ook truien waar het logo in sierlijke letters op staat. Wat past het beste bij jou?