Ik kom net van een bezoekje van het boekhoudkantoor Eindhoven. Ze doen al een jaar mijn administratie en ik vond dat het weer eens tijd werd voor een persoonlijk gesprek. Het was erg leuk en gezellig! Natuurlijk is het nooit echt leuk om over cijfertjes te praten, althans, dat vind ik, ik kan er duizelig van worden. Maar zij, zij weten er echt alles van! Met verve en enthousiasme weten ze echt precies wat ze aan het doen zijn. Als ze zelf mij kunnen enthousiasmeren over getallen, nou dan weet je dat het echt goed is. Daarnaast gaat het ook gewoon erg goed, iets waar je natuurlijk ook snel blij van wordt. Ik had niet verwacht dat mijn bedrijf zo in staat was om te groeien. Het was een behoorlijk risico toen ik begon, dat moet ik toegeven, sommige verklaarde mij voor gek. Maar wanneer ik een doel en een passie heb, dan ga ik er ook voor, en dan doe ik er alles aan om dit te bereiken. En pardoes! Het is gelukt. Ik kan mijn geluk niet op. Ik ben nu van plan meer te gaan schrijven over mijn bevindingen en ervaringen, gewoon omdat ik dit zelf erg leuk vind om te doen.

logocastelijnsswaans