Ik heb een zwarte leren jas gekocht en ik ben er blij mee! Het past werkelijk bij al mijn kleren. Ik heb de zwarte leren jas gekocht op het internet en ik was verbaasd over de hoeveelheid keuzes je tegenwoordig hebt. Je kan echt alles kopen op het internet. Ik werd gelukkig getipt door een vriendin. Zij wist waar ik mijn leren jas moest kopen. Een goede website met echt goed spul, van hoogwaardige kwaliteit. Ik draag vaak zwart, daarom staat de jas ook zo goed bij mijn kleding. Ik vind zwart iets klassieks hebben, je wordt er mooier van. Naast het feit dat het natuurlijk erg afkleedt. De jas kleed trouwens ook af, ik lijk zichtbaar slanker. Niet dat ik zo dik ben hoor, maar het is altijd leuk om er goed fit uit te zien. Ik heb morgen een borrel van mijn werk en natuurlijk doe ik de jas daarnaartoe aan. Ik kan niet wachten. We hebben erg leuk werk en ik vind het altijd een feestje om met mijn collega’s buiten het werk om, om te gaan. We hebben altijd veel plezier. Ik denk dat humor erg belangrijk is, dat verbindt elkaar.

leren-jassen-dames