Nu ik vier jaar een goedlopende webwinkel heb, wil ik graag een eigen winkel starten, een fysieke winkel. Dit voelt erg spannend. Ik ben nu een beetje aan het kijken naar een winkelruimte Breda, eigenlijk gewoon om een beetje te inventariseren. Via Sandship heb ik al wel leuke panden voorbij zien komen. Het begint te kriebelen. Ik weet dat het een succes kan worden, maar er moet dan wel erg hard gewerkt worden, en dat kan ik gelukkig. Maar een groot deel moet ook van geluk afhangen, de klanten moeten ook willen komen. Vooral wanneer ik dus ook online te vinden ben.

sandship-logo-blauw

Een goede verdeling

Zo ben ik nu dus vooral aan het kijken wat mijn winkel uniek maakt, waarom wil je naar de winkel en niet naar de webwinkel? Tegenwoordig gebeurt het namelijk meer andersom, fysieke winkels verdwijnen en webwinkels ontstaan. Maar mij lijkt het dus een uitdaging om dit anders te gaan doen, ik geloof dat het kan. Ik wil naast mijn spullen ook een koffie corner maken, zodat mensen ook gezellig kunnen zitten of werken. Misschien krijgt het een soort pop-up gevoel, maar dan wel vast. Ik ben nog steeds bezig met de begroting. Mocht ik hier uit zijn, ga ik definitief op zoek naar een echte winkelruimte. To be continued.