Eindelijk was het zover, ik had mijn nieuwe eigen stekje gevonden na lang zoeken. Tussen het dromen van mijn nieuwe leven in, moest ik mezelf er vaak aan herinneren dat ik nog een verhuizing te regelen had en dat ik daar best niet al te lang kon mee wachten. Op zoek naar de mogelijkheden, kwam ik verhuisbedrijf inhuren Amsterdam tegen en ik besloot meer informatie in te winnen. Een goede zet, zo bleek later.

De grote dag

Na lang uitkijken was de dag van de verhuizing aangebroken. Het verhuisbedrijf had me vooraf reeds tal van tips meegegeven hoe ik me hier het beste op kon voorbereiden. Alle kleine spullen stonden netjes ingepakt in dozen te wachten op de mensen van het verhuisbedrijf. Omdat ik zelf niet zo handig ben, heb ik ervoor gekozen om het uiteen halen van meubelen en grote stukken over te laten aan de experts. In een mum van tijd was deze klus geklaard en stond alles op de vrachtwagen richting mijn nieuwe stekje. Alles werd met de grootste zorg behandeld en eenmaal op locatie werden de meubelen en grote stukken vakkundig terug gemonteerd en op de juiste plaats gezet. Mij restte enkel nog het uitpakken van de dozen en genieten van mijn nieuwe thuis.