bodyfit_lang2-1

Na een lange dag gehad te hebben op het werk wilde ik weer in de sauna gaan zitten bij mij thuis. Ik stond helemaal klaar en ik probeerde de kachel aan te zetten. Maar de sauna kachels gingen maar niet aan! En ik dacht nog dat mijn dag niet meer vervelender kond worden…

Nieuwe sauna kachelsauna-kachel

De sauna was ook wel een beetje verouderd moet ik zeggen. Ik had natuurlijk niet verwacht dat de kachel kapot zou gaan. Op internet ben ik opzoek gegaan naar sauna kachels. Ik was bang dat het aanschaffen van een nieuwe sauna goedkoper zou zijn dan het vervangen van de kachel.

Toen ik op de website van Bodyfit terecht kwam was ik aangenaam over de prijs van de sauna kachels. De kachel die zij verkochten was een nieuwe versie van hetzelfde model als die kachel die kapot was gegaan. Ik heb gelijk de kachel besteld en het was daarna wachten.

Binnen enkele dagen had ik de kachel al ontvangen en kon ik deze heel makkelijk aansluiten en installeren. De gebruiksaanwijzing was ook duidelijk en alles ging in een keer goed.

Nadat ik alles had aangesloten ben ik gelijk de kachel gaan uittesten. De kachel werd heel makkelijk warm en maakte geen geluid!