ritsen

Zoals er voor elke outfit een juiste tas bestaat, bestaat er voor elke tas een juiste rits. Zelf ben ik een gepassioneerd tassenmaakster en werk ik bij voorkeur met ritsen per meter. ritsen per meter kopen
City-bags, shoppers, avondtassen… ik maak ze het liefst van al zelf. Niet alleen omdat ik dan precies de tas kan maken die ik nodig heb, maar ook omdat ik hem dan volledig de gewenste look kan geven. Zo heb ik voor elke gelegenheid het perfecte accessoire.

ritsen

Perfect voor elke tas

Elke tas die ik maak wordt afgewerkt met een rits. En die koop ik het liefst per meter, simpelweg omdat ik ze dan in elke lengte kan verwerken. Toen ik ritsen met een vaste lengte gebruikte diende ik mijn tas aan te passen aan de rits, wat mijn creativiteit belemmerde. Nu ik ritsen per meter koop maak ik mijn tassen precies zoals ik ze wil. Ik knip enkel het stukje rits af dat ik nodig hebt en maak hem vervolgens af met een schuivertje. Deze manier van werken is vele malen leuker! Bovendien zijn de ritsen in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn ze goedkoper dan deze met een vaste lengte.