Jongens jas met bontkraag

Mijn zonen lopen maar al te graag in een stevige jas. Niet zozeer “een gewone jas”, liever een stoere jas. Nu dat ik van de week te horen had gekregen dat zij graag een jongens jas met bontkraag willen ben ik gaan zoeken. Met name op het internet aangezien je online veel meer jassen kan vinden als dat je er de stad voor ingaat.

Jongens jas met bontkraag

Online bestellen een stuk prettiger

Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van winterjassenmetbontkraag.nl. Zij hebben enorm veel jassen in het assortiment voor zowel mannen als vrouwen. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat je elders zult vinden aan prijzen. Voor mij was het dan ook duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben! Samen met mijn twee jongens ben ik achter de computer gekropen en heb hier een bestelling geplaatst. Voor mijn zonen was ik dan al geslaagd, echter wilde ik voor mezelf ook nog even kijken of dat er iets leuks tussen zit.

Uiteindelijk heb ik voor zowel mijn kinderen als voor mezelf hier een bestelling geplaatst. Wij zijn nu allemaal in het bezit van een stevige winterjas!