Talentscoutz

 

Talentscoutz

Op zoek naar werk

 

Ik ben zelf al een tijd op zoek naar een vacature accountmanager. Die ook aansluit op wat ik graag wil doen. Nou kwam ik laats op een feestje een oude bekende tegen. Hij had ook net een baan gevonden en toen zei hij daar erg blij mee was. Hij vertelde mij dat hij via Talentscoutz daar terecht was gekomen. Meteen in de avond ben ik even op de site gaan kijken of er ook een vacature voor accountmanager bij zat. Die avond heb ik mij  ingeschreven bij Talentscoutz. Een dag later ging mijn telefoon en kreeg ik een belletje over een Vacature die mij erg aansprak. We hebben toen meteen een sollicitatiegesprek gepland. Waar ik natuurlijk erg tevreden mee was, want het ging allemaal erg snel. Uiteindelijk ben ik naar het sollicitatie gesprek gegaan waar ik erg nerveus voor was. Toch had ik het idee dat het erg goed ging. Een tijdje later werd ik gebeld met de mededeling dat ik aangenomen was. Ik was natuurlijk erg blij dat ik zo snel al een baan had gevonden. Ik raad zelf iedereen aan om via Talentscoutz vacatures te zoeken, op deze manier kom je erg snel aan een baan.