leren jas

leren jas

Heren en dames jassen

Altijd kocht ik voor mijn man en zoons mooie leren jassen op het internet. Die waren kwalitatief net zo goed, maar qua prijs een stuk voordeliger dan leren jassen in de winkels. Laatst zag ik eindelijk ook dames leren jassen op internet! Bij de webwinkel van Versano zag ik onwijs leuke modellen voorbij komen. Voor zowel man als vrouw kan ik daar terecht.

Voor de jongens heb ik weer nieuwe leren jassen gekocht, maar voor mijzelf ben ik gegaan voor een damesjas met bontkraag. Dames leren jassen zijn net niet helemaal mijn stijl.

Wij kunnen er in ieder geval weer tegenaan deze winter. Bang zijn dat wij het koud zullen hebben is in ieder geval niet aan de orde! Wat een geluk dat ik deze webshop ben tegen gekomen!

Online winkelen

Jullie zullen vast niet verbaasd zijn dat ik erg hou van online winkelen. Elke keer dat ik een nieuwe webshop vind ben ik weer helemaal tevreden! Het mooiste is nog als je de beste deals ertussen uit kunt pikken. Waar shoppen jullie het liefst en wat was de mooiste deal die jij online een keer hebt gevonden? Ik ben benieuwd!