levering tafeltennistafel

Mijn zoontje heeft aan mij gevraagd of ik een tafeltennistafels outdoor kon neerzetten op zijn school, omdat de kinderen dat allemaal graag willen hebben. Nu is dat natuurlijk een absurde vraag, tafeltennistafels outdoor op school laten neerzetten door een simpele vader. Toch heb ik hier werk van gemaakt, samen met andere ouders.

Zoeken

Samen met andere ouders hebben wij gezocht naar een tafeltennistafel voor buiten. We kwamen uiteindelijk uit bij pingpongtafel.nl. Op deze website hebben ze een ruime keuze aan producten en veel extra opties. Voor ons was dit natuurlijk makkelijk, maar de school had hier meer moeite mee. Het plan kostte namelijk wat geld, maar voor deze investering hadden ze het er wel voor over. Mede, omdat de tafel langer meegaat dan de school ervan uitging. tafeltennistafel

Contact

Na onze keuze, namen we contact op met pingpongtafel.nl. Zij hebben ons goed te woord gestaan en geholpen met het maken van een keuze voor de tafel. De offerte leverden we in bij de directie van de school, en ze konden verder met de klus.
Later heb ik gehoord dat de school met een probleem kampte. Ze wilden namelijk de tafel verplaatsen naar een andere plek. Ook dit was mogelijk bij het bedrijf, die snel en veilig producten bezorgd en installeert.